Skip to main content

Kijken, klikken en kopen.

Dat is ons motto.

Succesvolle websites

Een goede website is belangrijk voor elke succesvolle ondernemer. Maar zijn de webteksten wel duidelijk, informatief en pakkend? Komt de bezoeker via de optimale weg bij de aanvraagknop? Wij scannen jouw website graag voor je. In een overzichtelijke rapportage ontvang je de noodzakelijke aanpassingen voor een betere gebruikerservaring. Ook wordt de route die de bezoeker aflegt naar de afspraakknop of bestelknop geoptimaliseerd. ‘Kijken, klikken en kopen’ is het motto van marketingbureau Schipper Marketing in Barneveld.

Bel voor vindbare wekteksten

Hoe vindt de bezoeker jouw website? Via Google natuurlijk. Tenminste, als jouw website op de eerste pagina staat bij het opgegeven zoekwoord. Daarom is communicatiebureau Schipper Marketing gespecialiseerd in het schrijven van goede webteksten, die zorgen voor een betere ranking in zoekmachine Google. Inmiddels hebben veel websites van ondernemers uit Barneveld en Voorthuizen succes behaald dankzij de webteksten van tekstschrijver Schipper Marketing. Laat jouw teksten schrijven of optimaliseren tot vindbare teksten door de tekstschrijver uit Barneveld, zodat jouw website door meer (potentiële) klanten wordt bezocht.

Senior Marketing Professional

De titel Senior Marketing Professional is een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk om vakbekwame en hooggekwalificeerde marketeers te certificeren. Een beperkt aantal marketeers in Nederland mag deze titel voeren. Mark Schipper is één van hen.